More

  Video • Kickstarting Pine – How statistics kept us sane

  Mathijs van de Laar is creative director bij Twirlbound, een studio die hij in 2013 startte samen met Marc Peyré. Momenteel werken ze aan Pine, een game over evolutie die aanpast aan en verandert op basis van de manier waarop de speler de game speelt. Naast design en productie is Van de Laar ook verantwoordelijk voor de zakelijke kant van het bedrijf.

  Statistieken als basis van succes

  Vorig jaar wist Twirlbound op Kickstarter ruim 120 duizend euro op te halen. Over dat succes vertelde Van de Laar al in een interview met Control. Tijdens zijn talk op Control Conference ging hij dieper in op dit succes, met name op de data die ze verzamelden tijdens de voorbereiding en hoe statistieken essentieel waren voor het succes van de campagne. De video van zijn talk is nu hier te bekijken.

  Deze talk is mede mogelijk gemaakt door Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img