More

  Uit Nu! • Allison Heart moet de boel weer redden in nieuwe Heart’s Medicine game

  Hearts Medicine – Doctor’s Oath is de nieuwe game die Blue Giraffe heeft ontwikkeld in de Heart’s Medicine serie. Hoofdpersoon van de serie, dokter in opleiding Allison Heart, beleeft weer een spannend avontuur en behandelt ondertussen ook nog eens zieke mensen.

  Heart is bijna klaar met haar co-schappen en ze is net in een grote Queensburrow Bridge Hospital aan de slag gegaan, nadat het kleine ziekenhuis waar ze werkte is gesloten. Het is een flinke aanpassingen en Allison heeft moeite om haar draai te vinden. Maar dan gebeurt er iets met haar vrienden en collega’s en moet Allison bewijzen dat ze een echte dokter is.

  Hearts Medicine – Doctor’s Oath is gratis te downloaden in de App Store. Mensen met een Android device of een PC moeten nog even wachten. De game wordt uitgegeven door GameHouse.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img