More

  Uit Nu • In ‘A Stickman Reality’ nemen VR harkpoppetjes de boel over

  Sinds vorig jaar onderzoekt het Amersfoortse ImproVive hoe ze verhalen kunnen vertellen in VR. Als onderdeel van dat onderzoek ontwikkelden ze een aantal pilot projecten, waaronder A Stickman Reality. Dit korte interactieve verhaal is nu uit op Steam.

  Harkpoppetjes takeover

  In A Stickman Reality vallen harkpoppetjes de woonkamer waarin de speler zich bevindt binnen. Hun veroveringsdrang kent geen einde. Het begint met een enkele strook op de muur, maar voor je het weet hebben ze de hele boel overgenomen.

  A Stickman Reality is gratis te downloaden op Steam. Om te spelen heb je een HTC Vive, Oculus Rift of Microsoft Mixed Reality nodig, waarbij volgens de developer de ervaring op de Rift minder is. ImproVive werkt momenteel ook aan een multi-player VR game een VR game over persoonlijk conflict. Wanneer die uitkomen is niet bekend.

   

  Mensen die niet beschikken over de nodige hardware kunnen in onderstaande YouTube video meekijken over de schouder van een van de spelers. Spoiler alert: in deze video wordt het einde van het verhaal verklapt.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img