More

  Uit Nu! • De nieuwe Bart Bonte puzzel is Black

  Bart Bonte haalde met zijn catalogus aan puzzelgames al miljoenen downloads. Nu heeft hij met Black een nieuwe game aan die line-up toegevoegd om dit aantal verder te laten groeien.

  Bontegames zijn er in alle soorten en maten, waaronder een serie met kleur als thema. Eerst was er Yellow, toen was Red aan de beurt en nu heeft Bonte Black aan het kleurenpalet toegevoegd. En hoewel Bonte Vlaming is, is het feit dat deze kleuren samen de Belgische vlag vormen volgens de developer puur toeval.

  Maak alles zwart

  Het doel van Black is simpel: maak in de 50 verschillende levels het scherm zwart. Dat doe je door middel van tappen en swipen, maar hoe dat precies moet is aan de speler om uit te vinden. Kom je er even niet uit, dan krijg je na het kijken van een advertentie een hint. Bonte heeft aangegeven om meer kleurenpuzzels te blijven maken, maar welke kleur er nu aan de beurt is wil hij niet verklappen.

  Black is gratis te downloaden in de App Store en op Google Play. Betaal je eenmalig €1,99 dan krijg je alle hints zonder het kijken van advertentie-video’s.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img