More

  John Romero kijkt tijdens Making Games Conference terug op 25 jaar Doom

  Op 24 en 25 oktober vindt in Munchen de tweede editie van de Making Games Conference plaats. Een van de sprekers is John Romero.

  Als mede-oprichter van id Software en Doom-designer behoeft Romero nauwelijks verdere introductie. Op de Making Games Conference kijkt hij in een classic post mortem terug op development van klassieker Doom, de game die dit jaar een kwart eeuw oud is.

  Destiny, VR en stageplaatsen

  Verder in het tot nu aangekondigde programma onder andere Manuel Thomasser van 3D animatie studio Digic Pictures, die praat over de cinematics die ze maakten voor Destiny 2: Forsaken. Ioulia Isserlis en Max Sacker van AnotherWorld VR vertellen hoe Virtual Reality de lijnen tussen film en games vervaagt. Samuel De Vos, Environment Artist bij Ubisoft Massive, legt uit wat je vooral niet moet doen om een stageplaats bij een AAA studio te bemachtigen.

  Korting voor Control-lezers

  Kaarten voor de Making Games Conference zijn te koop vanaf €79 voor professionals en vanaf €29 voor studenten. Control-lezers die naar  willen krijgen 15 procent korting wanneer ze in de online ticketshop kortingscode MGC_Control18 gebruiken.

  Beeld via website John Romero

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img