More

  Gamedia maakt met ‘Heel Holland Bakt’ app kans op Televizier-Ring

  Bij Gamedia in Alkmaar zijn ze retedruk, waarover binnenkort meer. Ze ontwikkelen niet alleen games, maar maken ook allerhande apps en werken aan digitale toepassingen.

  Neem bijvoorbeeld de Heel Holland Bakt app waarin je recepten en handige instructievideo’s vindt die aansluiten bij het gelijknamige TV-programma van Omroep Max. De app heeft eveneens een ingebouwde kookwekker en een boodschappenlijstje. En als het dan klaar is kunnen mensen foto’s van hun eigen baksels delen.

  Net dat beetje meer

  Een game is het niet, maar de app maakt kans op een Televizier-Ring in de categorie Televizier Digital Impact Award, en verdient daarmee toch even aandacht. Wie de winnaar wordt bepaalt het publiek, dat kan stemmen tot 24 september. De winnaar wordt op 11 oktober bekendgemaakt.

  Beeld bovenaan de pagina © Televizier

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img