More

  Uit Nu! • Wuppo als eerste Nederlandse game speelbaar op Origin Access

  Wuppo is nu uit op op Origin Access. Het is daarmee de eerste Nederlandse game die op het platform uitkomt.

  Hans van Brakel, Executive Manager bij uitgever Soedesco is in zijn nopjes met de deal: “We zijn trots dat Wuppo als eerste Soedesco titel ooit onderdeel uitmaakt van Origin Access. Dit betekent dat een breed publiek nu kan genieten van deze geweldige indie.” Een breder publiek kan voor Wuppo geen kwaad, want vorig jaar riep PC Gamer de titel nog uit tot meest onontdekte pareltje op Steam.

  Wums tegen Fnakkers

  Wuppo is een hand-getekende 2D action adventure game met RPG-elementen, ontwikkeld door Knuist & Perzik. Hoofdpersonen in de game zijn de Wums. Na het kwijtraken van zijn huis, moet een eenzame Wum de wereld over reizen om een nieuw thuis te vinden. Onderweg komt hij andere Wums, Blussers, Splenkhakkers en samen nemen ze het op tegen de gemene Fnakkers.

  Goed gezelschap

  Origin Access is de de PC gaming subscription service van EA. Abonnementen zijn beschikbaar vanaf €3,99 per maand. Het platform heeft naast Wuppo en AAA games ook een veschillende andere indie titels in de catalogus, zoals ABZÛ, RIME, Inside, Gone Home en Fe.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img