More

  Total Mayhem werkt aan derde ‘We Were Here’ game

  Na We Were Here and We Were Here Too werkt developer Total Mayhem Games aan een derde game in de serie: We Were Here Together. Release van de game staat gepland voor begin 2019.

  Terug naar Castle Rock

  Het avontuur begint voor de spelers gezamenlijk in het onderzoekscentrum en leidt hen over de de ijzige vlaktes van Antarctica. Uiteindelijk komen ze terecht in het duistere Castle Rock.

  Net als in de eerdere delen van de serie moeten ze de ander met behulp van een walkie talkie door het verhaal en nieuwe delen van de citadel zien te puzzelen. Gaandeweg leren spelers meer over het geheimzinnige bolwerk en de bewoners. Een van de karakters die in de nieuwe game een grotere rol krijgt is de nar.

  Meer game voor je geld

  Het gratis eerste deel, We Were Here, is meer dan een miljoen keer gedownload. Van We Were Here Too werden een kleine honderdduizend stuks verkocht, maar omdat die game niet gratis was waren de spelers ook flink kritischer.

  De meeste negatieve reviews gingen over de beperkte speelduur van zo’n twee uur. Dit neem Total Mayhem Games mee in development van de nieuwe game en spelers kunnen rekenen op minimaal vier uur speelplezier. Eveneens naar aanleiding van feedback van de community is We Were Here Together meer story driven dan de eerdere games in de serie.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img