More

  Tiger & Squid werkt aan nieuwe game-serie getiteld Trails of Life

  Tiger & Squid, de studio van Sherida Halatoe, die eerder Beyond Eyes uitbracht, heeft de eerste informatie over hun nieuwe project Trails of Life vrijgegeven.

  Trails of Life is een serie van games die in de loop van de komende jaren in episodes worden uitgebracht. De games binnen de serie hebben verschillende genres en elk een andere protagonist. Iedere game heeft een eigen storyline maar ze zijn allemaal met elkaar verbonden door een overkoepelend verhaal. Om de serie te lanceren brengt Tiger & Squid over een paar maanden een korte proloog uit.

  Talon’s Reach

  De eerste installment van Trails of Life die na de proloog volgt heet Talon’s Reach. Voor de ontwikkeling daarvan heeft Tiger & Squid 74.000 euro ontvangen uit de videogame-regeling van het Europese MEDIA-programma. Dit geld stelt de studio in staat om het project naar een ander niveau te tillen, onder andere door het inhuren van freelancers.

  Een van die freelancers is Sonja van Vuure, die als key artist al meewerkte aan Beyond Eyes. Voor Trails of Life vervult ze de rol van art director. Het beeld bovenaan de pagina is concept art van de hand van Van Vuure. Het beeld hieronder is een screenshot van de huidige – maar nog niet finale – versie van de proloog.

  In de komende weken worden de mensen die aan Trails of Life meewerken nader voorgesteld en zal Halatoe meer delen over wereld waarin de verhalen zich afspelen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img