More

  KeokeN Interactive geeft ‘Deliver Us The Moon’ alsnog zelf uit

  Het was een hele tijd stil rondom Deliver Us The Moon Van KeokeN Interactive, maar aan die radiostilte is een einde gekomen. KeokeN gaat de game alsnog zelf uitgeven en heeft gelijk de releasedatum bekendgemaakt.

  Deze week staat KeokeN met Deliver Us The Moon on de Indie Arena Booth op Gamescom om na een stilte van maanden de titel weer onder de aandacht te brengen van het publiek. Dit in aanloop naar de release van de game volgende maand.

  Verschil in creatieve visie

  Eind 2016 tekende de developer een deal met Starbreeze, maar KeokeN gaat de game alsnog zelf uitgeven. Qua creatieve visie voor Deliver Us The Moon konden KeokeN en Starbreeze het niet eens worden en daarom hebben ze besloten om in goede harmonie de wegen te scheiden.

  “De samenwerking met Starbreeze heeft ons geweldige kansen en waardevol inzicht gegeven op het gebied van game development en production cycles,” zegt Paul Deetman, mede-oprichter van KeokeN, in een verklaring. “We zien de afgelopen anderhalf jaar als een productieve ervaring die onze blik heeft verbreed.”

  Releasedatum

  Nu KeokeN het weer helemaal zelf voor het zeggen heeft maakten ze gelijk de release date voor Deliver Us The Moon bekend. De game is vanaf 28 september te koop op Steam. Over andere platforms is er op dit moment geen informatie.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img