More

  Uit Nu! • Lucky Kat lanceert Thunderdogs

  Mobile developer Lucky Kat Studios heeft met Thunderdogs een nieuwe game aan hun succesvolle line-up toegevoegd. Dit keer niet met katten, maar met honden in de hoofdrol.

  Thunderdogs is een competitive mobile game met real-time multiplayer battles die zich afspelen in diverse arena’s. Al dogfightend verzamel je botten, die andere piloten van je af kunnen pakken door je aan gort te schieten. Doel is het grootste aantal botten vergaren, maar daarmee krijg je wel de andere spelers achter je aan.

  Je vliegtuig besturen doe je met je vinger op de linkerkant van het speelveld, schieten doe je met tappen op de rechterkant. Naast botten zijn er power ups in de arena te vinden waarmee je de competitie iets makkelijker uit de weg ruimt. Voor mensen die niet online willen spelen is er een offline mode waarin de speler het opneemt tegen bots.

  Thunderdogs is gratis te downloaden in de App Store en op Google Play.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img