More

  Uit Nu! • Castaway Paradise nu ook uit op console

  In een terugblik op 2017 vertelde Eric Diepeveen, CEO van Stolen Couch, dat ondanks het stoppen van de studio, Castaway Paradise toch nog naar console zou komen. En nu is het zover.

  De port is van de hand van Codeglue. Diepeveen over de console-release: “Castaway Paradise op consoles was een no brainer. We hebben hier niet veel life simulators gezien, daarnaast is het geweldig dat we spelers de mogelijkheid geven om de game te spelen op welk platform ze maar willen.”

  Chillen op een tropisch eiland

  Voor wie Castaway Paradise niet kent: in de game kunnen spelers op een vredig tropisch eiland een heel eigen leven opbouwen, hun woning inrichten, planten kweken, insecten vangen en met de lokale bevolking optrekken. Als je in de game Animal Crossing of Harvest Moon herkent, dan kan dat goed kloppen. Deze games inspireerden Stolen Couch tot het maken van Castaway Paradise.

  De game is voor €12,99 te downloaden voor PS4 en Xbox One.

   

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img