More

  Uit Nu! • Picomy brengt Heroki zelf uit op Nintendo Switch

  De release van Heroki op mobiel deed developer Picomy in 2015  samen met uitgever SEGA, maar de developer brengt zelf de game uit op Nintendo Switch.

  De iOS versie van Heroki is nu ook volledig in handen van Picomy: “Die jaar na de release van Heroki wilde SEGA de game uit de App Store halen en ze besloten Heroki gratis aan ons terug te geven on zelf uit te brengen en te ondersteunen.” Het plan was om de game over te zetten naar het Picomy account, maar dat was technisch niet mogelijk, waardoor Heroki nu als re-release in de App Store staat.

  Heroki to the rescue!

  In de game kruipt de speler in de huid van Heroki,een jongetje met een propellor op zijn hoofd. Hij leidt hoog in de wolken in het dorpje Levantia een rustig leventje. Maar dan komen de kwade Dr. N. Forchin en zijn gemene sidekick Vapor in beeld en moet Heroki aan de slag om zijn geliefde dorp te redden.

  De Switch-versie van Heroki is voor €9,99 verkrijgbaar in de Nintendo eShop. De geüpdate iOS versie kan je voor €5,49 downloaden in de App Store.

   

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img