More

  Cory Barlog vertelt op devcom over de emotionele kant van development van God of War

  Devcom beleefde vorig jaar de eerste editie als vijfdaags evenement dat deels tegelijkertijd met gamescom werd georganiseerd. Dat bleek niet de meest logische opzet en daarom is devcom 2018 teruggebracht tot twee dagen: 19 en 20 augustus. De naam Respawn is verdwenen, maar er is binnen zowel het congresprogramma als op de expo nog ruim aandacht voor indie developers, onder andere in de Indie Area.

  Vier keynotes

  Het congres heeft een aantal interessant namen voor de keynotes. Cory Barlog, Creative Director Sony Santa Monica, geeft in zijn keynote een persoonlijk en emotioneel inzicht in de ontwikkeling van de laatste God of War game. Jan-Bart van Beek, Art Director bij Guerrilla Games neemt het publiek mee op de reis die de studio maakte om de majestueuze post-post-apocalyptische wereld van Horizon Zero Dawn vorm te geven. Het rijtje keynote sprekers wordt compleet gemaakt door Siobhan Reddy, Studio Director Media Molecule, en Jason VandenBerghe, Design Director bij ArenaNet.

  Nederlandse sprekers

  Onder de tot nu toe aangekondigde sprekers zijn naast Jan-Bart van Beek ook een aantal andere Nederlanders en in Nederland woonachtige buitenlanders te vinden (in alfabetische volgorde): Matthew Florianz (Frontier Developments) Derk de Geus (Paladin Studios), Alastair Hebson (Steely Glint Games), Martine Spaans (Tamalaki Games), Simon Usiskin (Flip Entertainment), en George van Venrooij (Military Operations).

  Korting voor Control-lezers

  Control-lezers krijgen 15 procent korting op devcom kaarten voor. Gebruik hiervoor de kortingscode ControlConf_15 tijdens het registreren.

  Disclaimer: Alessandra van Otterlo is dit jaar als speaker scout betrokken bij devcom.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img