More

  Vertigo brengt Arizona Sunshine naar arcadehallen en opent VR-arcade uitgeverstak

  Rotterdamse developer Vertigo Games is een uitgeverstak begonnen waarmee ze zich richten op VR games voor arcadehallen.

  Met Vertigo Arcades willen de makers van Arizona Sunshine en Skyworld de kennis die ze hebben opgedaan gebruiken om andere developers te helpen met het ontwikkelen van arcade versies van hun games. Dit doen ze via hun VR Arcade Suite, een content launcher voor free-roaming location-based VR games. De suite heeft ook een API om verschillende belangrijke arcade features, waaronder tracking systems, speciale accessoires, en mixed reality mogelijkheden, te integreren.

  Meer dan 40 landen

  Er zijn volgens CEO Richard Stitselaar al meer dan 300 VR-arcadehallen in 40 landen die interesse hebben in een samenwerking. Volgende maand komt een arcade versie van Arizona Sunshine uit die spelers met een draadloze VR headset kunnen spelen. Naast eigen games zal Vertigo Arcades ook titels van anderen vertegenwoordigen, waaronder Space Pirate Trainer van I-Illusions, Island 359 van CloudGate Studio en A Fisherman’s Tale van Innerspace VR/ARTE France.

  Meer informatie over Vertigo Arcades is te lezen in dit Venturebeat interview met Stitselaar.

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img