More

  CoopScoop wint Indigo Award

  Afgelopen vrijdag verzamelden ruim 1300 mensen zich in Utrecht om de 40 Indigo games te spelen. Iedere bezoeker mocht via een formulier een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete game. De game met de meeste stemmen, en dus de winnaar van de Indigo Award 2018, was CoopScoop.

  VR kippenboerderij

  CoopScoop is een VR game waarin je een kippenboerderij runt. Dat klinkt niet al te ingewikkeld, maar wanneer er een epidemie uitbreekt is het een hele kluif om je kippen gezond en gelukkig te houden. De game wordt ontwikkeld door Vague Studios, een indie developer bestaande uit studenten van het SintLucas Eindhoven.

   

  Foto’s

  Voor alle foto’s van Indigo 2018 kan je terecht op de Dutch Game Garden Flickr pagina.

  Beeld boven het bericht: Maurice Smeets

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img