More

  Triangle Studios en Soedesco ontwikkelen ‘Truck Driver’

  Triangle Studios werkt samen met uitgever Soedesco aan de nieuwe game Truck Driver. Dit is na AereA en Real Farm de derde titel die de uitgever en developer samen maken.

  Sim die geen sim is

  Truck Driver lijkt op het eerste oog een simulation game, maar dat is het volgens Soedesco niet. Roxanne Annard, junior PR Manager bij Soedesco, legt: “In Truck Driver komen geen bekende merken trucks. Dit komt omdat onze focus niet ligt op simulatie, maar op game-elementen. De game richt zich voornamelijk op de carrièremodus; gamers kunnen rondrijden, klusjes aannemen voor verschillende opdrachtgevers, relaties met hen opbouwen en het effect van hun werk terugzien in de wereld.”

  Verwachtingsmanagement

  Met Real Farm waagde Soedesco en Triangle zich al eerder aan het sim-genre-met-twist. Een avontuur dat gezien de ‘mostly negative’ reviews die de game op Steam kreeg niet erg succesvol was. Annard legt uit wat ze voor Truck Driver anders doen: “We hebben veel geleerd van Real Farm, en zullen de community voor Truck Driver dichter betrekken bij het ontwikkelproces, zodat de verwachtingen beter overeenkomen met het eindproduct. Zo zullen we regelmatig nieuwe gameplay beelden en developer updates uitsturen en doen we een Early Access zodat we de game kunnen verbeteren op basis van community feedback.”

  Early Access

  Truck Driver komt uit op Xbox One, Xbox One X, PS4, PS4 Pro en Steam. Op het laatste platform krijgt de game een Early Access versie, maar wanneer die beschikbaar is is nog niet bekend.

   

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img