More

  Uit Nu! • Antigraviator van Cybernetic Walrus

  WipeOut. Je ontkomt er niet aan om te denken aan de legendarische Playstation-racer bij het zien van Antigraviator. Het team van het Vlaamse Cybernetic Walrus heeft ongetwijfeld gekeken naar het design van voertuigen en tracks van die game (en wat F-Zero wellicht), maar weet nog wel wat eigen saus en extra snelheid aan de mix toe te voegen.

  Cybernetic Walrus werd begin 2017 opgericht door vier Digital Arts and Entertainment-studenten van Howest in Kortrijk. Dit is hun eerste grote release en ze worden daarbij geholpen door noorderburen Iceberg Interactive. De game is nu uit op Steam en volgt later ook op PS4 en Xbox One.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img