More

  UIT NU! • Leer meer over de Romeinse tijd met Archeon Quest van Flavour

  Vorige week lanceerde het Amsterdamse Flavour de mobiele game Archeon Quest: Het Romeinse Feest. Het is een interactieve speurtocht door museumpark Archeon waarin de speler de rol van een slaaf op zich neemt die een aanslag tegen de senator probeert te verijdelen.

  De app laat je QR codes scannen die in Romeinse Rijk-gedeelte van het park verstopt zijn. Zo speel je personages vrij waarmee je in de game kunt praten. De gesprekken leveren aanwijzingen op, maar zeker ook inzicht in het leven van een slaaf ten tijde van het Romeinse Rijk, toen de grens dwars door Nederland liep langs de Rijn.

  De game is ontwikkeld door Archeon en Flavour, met hulp van het Stimuleringsfonds creatieve industrie en de efgoedlijn Limes van de provincie Zuid-Holland.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img