More

  Uit Nu! • Programmeer je eigen AR-robotje met gratis AH-app

  Albert Heijn is vandaag gestart met de Tech is te Gek actie die kinderen van alles leert over wetenschap en technologie. Hoofdrol in de campagne is weggelegd voor Techie, een robotje dat hulp zoekt bij een aantal jongeren. Hoe dat avontuur afloopt is te volgen in een driedelige serie die Albert Heijn maakt samen met YouTuber Gio.

  Zelf programmeren

  Je kan ook zelf aan de slag met Techie door middel van de 160 verzamelplaatjes met weetjes en doe-proeven. Twintig van de plaatjes zijn speciale AR plaatjes die je kan scannen met de door &ranj en &samhoud ontwikkelde app.

  Elk gescand plaatje heeft een move die Techie in AR uitvoert. Als je een aantal verschillende plaatjes hebt kan je hiermee nieuwe moves voor Techie programmeren. Hoe dat werkt zie je in onderstaande trailer.

  De AH Tech app is gratis te downloaden in de App Store of op Google Play.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img