More

  Uit Nu! • Wees de bal in multiplayer pinball game ‘Kabounce’

  Het idee voor competitive multiplayer pinball game Kabounce ontstond tijdens een Unreal Engine 4 game jam in de zomer van 2015 met als thema Rocket and Roll. Kabounce kwam als een van de top submissions uit te bus en Stitch Heads Entertainment (toen nog Team Tivaru) werkte het idee verder uit.

  Maar toen kwamen ze er achter dat het bouwen van een physics based flipperkast met door de speler bestuurde ballen makkelijker leek dan het was; Tim Baijens schreef daar een micro mortem over. Alle problemen zijn drie jaar na het eerste prototype opgelost en de game is klaar.

  In Kabounce strijden spelers in teams van twee tot vier personen in een virtuele pinball arena. Ze besturen hun eigen pinball – die ze volledig kunnen customizen – met als doel zoveel mogelijk bumpers te raken om ze voor het team te claimen en punten te scoren. Wie aan het einde van een potje de meeste punten heeft wint.

  Kabounce is voor €14,99 te downloaden op Steam (Tot 3 juni kan je de game gratis uitproberen). PlayStation bezitters kunnen kiezen uit de gewone versie van Kabounce die €14,99 kost, of ze kunnen gaan voor een Digitial Deluxe Edition. Voor €5 meer krijgen ze daarmee extra skins en items voor hun pinball.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img