More

  Uit Nu! • ‘Shift Quantum’ is nu uit voor PC en console

  Action puzzel-platformer Shift Quantum van Belgische developer Fishing Cactus is uit op Switch, Xbox One, PlayStation 4 en Steam.

  De game is gebaseerd op de Shift flash games van Antony Lavelle. Fishing Cactus maakte binnen die serie in 2011 een PlayStation Minis versie getiteld Shift Extended. Met Shift Quantum hebben ze nu een eigen Shift game gemaakt.

  Shift mechanic

  Shift Quantum is volledig in zwart wit. Met de shift mechanic draai je de wereld om, verander je zwaartekracht, maak je wit wat zwart was en verander je obstakels in routes om te ontsnappen. Door dit shiften en het verplaatsen van blokken moet je de uitgang zien te vinden van 117 doolhoven.

  Maak je eigen levels

  Heb je er dan nog geen genoeg van, dan maak je met de in-game level editor zelf nieuwe levels die je ook nog eens met andere spelers cross-platform kan delen. De community beoordeelt de levels en bepaalt wie er een plekje verdient op de leaderboards.

  Shift Quantum is voor €19,99 te downloaden voor Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en Steam.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img