More

  Uit Nu! • CoolGames brengt ‘Angry Birds’ uit als Messenger game

  Eerder bracht CoolGames al Arkanoid, Snake, Zeeslag en Tetris uit voor Facebook Messenger. Nu hebben ze met Angry Birds weer een groot IP aan dat lijstje toegevoegd.

  Laurens Rutten, CEO van CoolGames is trots op de nieuwe release: “Het is een geweldige ervaring voor ons geweest om met Rovio samen te werken aan deze bekende titel. Het is de eerste multiplayer versie van Angry Birds Classic.”

  Goede en slechte varkens

  Net als in alle andere Angry Birds games schiet je vanaf een platform verschillende soorten vogels af om de varkens om zeep te helpen. Dit keer zijn er echter ook vriendelijke varkens die je moet zien te ontwijken. Aan de andere kant van het speelveld staat namelijk je tegenstander jouw varkens te bestoken.

  Elke speler vuurt drie vogels af en dan is het de beurt aan de ander. Degene die het eerste alle vijandige varkens heeft uitgeschakeld wint. Je kan een snel potje Angry Birds spelen tegen vreemden, maar je kan ook je Facebook vrienden uitdagen.

  Sociale features komen er aan

  Angry Birds voor Facebook heeft 1,8 miljoen spelers. Zelf een keer proberen? Dat kan hier. In de komende maanden worden er verschillende sociale features aan de game toegevoegd.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img