More

  Video • Includification – Making Games Everyone Can Play

  Mark Barlet werkt al meer dan 20 jaar als software designer en is een leider geworden op het gebied van accessibility design. Hij is auteur van de bekroonde Includification guidelines, en oprichter van de AbleGamers Charity, een nonprofit stichting die zich toelegt op het meer toegankelijk maken van video games.

  Biljoen dollar

  In zijn Control Conference talk legde Barlet uit waarom game accessibility nu belangrijker is dan ooit. Hij vertelt over de omvang van de markt van mensen met een lichamelijke beperking, en wat je kan doen om deze groep, die een besteedbaar inkomen hebben van meer dan een biljoen dollar, te steunen.

  De video van Marks talk is hier terug te kijken op YouTube.

  Meer video’s en foto’s

  De komende periode plaatsen we meer video’s op ons YouTube-kanaal. Wil je een melding krijgen wanneer we nieuwe content beschikbaar maken, vergeet je dan niet te abonneren. Wil je de foto’s bekijken dan kan dat in het Control Conference 2017 album op Flickr.

  This talk is powered by Vlambeer.

  vlambeer

  Beeld bovenaan de pagina: Arno Landsbergen/Laurens de Smet

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img