More

  Triumph Studios kondigt ‘Age of Wonders: Planetfall’ aan

  Uitgever Paradox Interactive organiseert jaarlijks PDXCon, een eigen event voor voor hun community. Tijdens dit evenement kondigde Triumph Studios – dat vorig jaar door Paradox werd overgenomen – een nieuwe game aan.

  Age of Wonders: Planetfall is een sci-fi versie van Triumphs succesvolle Age of Wonders strategy games. Planetfall is al ongeveer drie jaar in development, en wordt ontwikkeld met een nieuwe versie van hun eigen Creator Engine.

  In de Twitch video vertellen Lennart Sas en Arno van Wingerden meer over de game, onder andere waarom ze hebben gekozen voor een sci-fi thema. De release van Age of Wonders: Planetfall op PC én console staat gepland voor 2019

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img