More

  Video • Harmonious Games: An Inconvenient Truth

  Laura Voss heeft een achtergrond in theater, psychologie en game design. Joe Park is programmeur. Twee jaar geleden richtten ze samen Harmonious Games op, waar Voss creative director is en Park de rol van business & production lead op zich heeft genomen.

  Harde realiteit

  Op Control Conference gaven Voss en Park een open en in depth talk over de harde realiteit van het opzetten van je eigen indie studio; met vrienden, maar zonder geld. Ze keken terug op de eerste twee jaar van Harmonious Games, alle fouten die ze hebben gemaakt, en de vele lessen die ze daar uit hebben geleerd. Ze gingen met name in op het creëren van een bedrijfscultuur en structuur, budgeteren zonder geld, vinden van funding en het afscheid nemen van een van hun oprichters.

  De video van hun talk is hier terug te kijken op YouTube.

  Meer video’s en foto’s

  De komende periode plaatsen we meer video’s op ons YouTube-kanaal. Wil je een melding krijgen wanneer we nieuwe content beschikbaar maken, vergeet je dan niet te abonneren. Wil je de foto’s bekijken dan kan dat in het Control Conference 2017 album op Flickr.

  This talk is powered by Vlambeer.

  vlambeer

  Beeld bovenaan de pagina: Arno Landsbergen/Laurens de Smet

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img