More

  Uit Nu! • Force Field verantwoordelijk voor twee Oculus Go launch titels

  Gisteren maakte Oculus bekend dat Oculus Go vanaf dezelfde dag te bestellen was. Voor de 32 GB versie van de draadloze VR headset tel je €219 neer, voor de 64 GB versie betaal je €269.

  Pet Lab

  Tegelijkertijd met de release van de Oculus Go werd ook Pet Lab van Force Field aangekondigd. In de game runt de speler een middeleeuwse dierenwinkel. Door onder andere het uitbroeden van eieren en koken van toverdrankjes kan de speler zijn of haar eigen magische beesten maken. Vervolgens moeten de diertjes getraind worden om ze klaar te stomen voor het bevechten van de creaties van andere spelers.

  Pet Lab is gratis te downloaden in de Oculus Go store. Via in-app purchases kunnen alle extra features apart aangeschaft worden.

  https://youtu.be/lUOoZobgS4c

  Coaster Combat: Himalaya Heights

  De rollercoaster shooter Coaster Combat, die Force Field eerder uitbracht voor Gear VR, heeft ter ere van de lancering van de Go een nieuwe track gekregen. In deze nieuwe rollercoaster razen spelers door de het Himalaya gebergte.

  Coaster Combat download je in de Oculus Store voor €4,99.

  https://youtu.be/-wcG0B2WQ48

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img