More

  Wijziging privacy settings Steam dwingt Steam Spy tot stoppen

  Steam heeft gisteren de privacy settings voor gebruikers aangepast. Als gevolg daarvan is Steam Spy gedwongen te stoppen met hun service.

  In een blogpost legt Steam uit dat gebruikers nu meer controle hebben over welke gegevens ze delen met hun vrienden of de hele Steam community. Ook werken ze aan een ‘invisible mode’ waarbij je online kunt zijn en gebruik kan maken van verschillende functies, zonder dat andere het zien. Steam geeft aan dat de aanpassingen zijn gedaan op basis van de feedback van gebruikers. In de comments onder de post wordt de wijziging toegejuicht, maar ook flink bekritiseerd.

  In een tweet geeft Steam Spy aan dat de aanpassing in de privacy settings hen dwingt om te stoppen. Door de wijziging is volgens hen nu standaard verborgen welke games Steam users in bezit hebben. Om de nodige data voor hun service te verzamelen moet deze informatie voor hen openbaar toegankelijk zijn.

   

   

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img