More

  VRX Europe dit jaar in Amsterdam en Control-lezers krijgen korting

  VR Intelligence is een wereldwijd netwerk van senior level mensen die zich bezighouden met virtual reality. Ze organiseren jaarlijks twee evenementen, een in San Francisco en een in Europe. Voorgaande Europese edities vonden plaats in Londen, maar dit jaar strijkt VRX Europe neer in Amsterdam.

  Games en meer

  Op 17 en 18 mei verzamelen in het Novotel in Amsterdam sprekers uit binnen- en buitenland zich om te praten over de zakelijke en technische kanten van VR en AR voor games, consumer entertainment en zakelijke toepassingen. In de uitgebreide sprekers line-up vind je games-industrie namen als Nick Rooke (director developer relations Sony Interactive Entertainment Europe), Wilhelm Taht (Executive Vice President, Rovio Games), Robert-Jan Blonk (Virtual Reality Producer MediaMonks) en Arthur Houtman (CEO Forcefield VR). Maar er zijn ook sprekers van de BBC, AkzoNobel, KLM, Sky, Ikea, BMW, Volkswagen en Audi.

  Visie, strategie en zakelijke toepassingen

  Op de eerste dag van het congres draait het om visionary talks en strategische inzichten. Hierbij kan je denken aan onderwerpen als het versnellen van consumenteninteresse, de combinatie van VR en AI, en de mogelijkheden van social VR. De tweede dag is verdeeld in twee tracks, waarbij een track focust op games en interactive entertainment, terwijl de andere track kijkt naar zakelijke toepassingen en brand marketing. Naast de talks is er ook een expo en demo area waar je terecht kan voor de laatste technologie, content innovations en VR oplossingen van dertig leidende VR en AR merken, studios en leveranciers.

  “We zijn blij dat we met VRX naar Amsterdam komen en ons pan-Europese en wereldwijde netwerk uitbreiden naar een van ’s werelds belangrijkste hubs voor VR and AR,” zegt Jasmine Kees, conference producer bij VR Intelligence.  “Ons doel is om kwalitatieve content en inzichten te combineren met echte zakelijke oplossingen, alles in een exclusieve netwerkomgeving voor leiders die de industrie voorwaarts helpen.”

  Korting voor Control-lezers

  Control-lezers krijgen 15 procent korting op de kaarten voor VRX Europe. Om gebruik te maken van de korting moet je bij registratie de code VRXCONT15 invoeren. Ben je snel, dan pak je ook nog eens de early bird korting van €200 mee.

  Om een idee te krijgen van wat VRX Europe inhoudt, kijk de video hieronder.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img