More

  Uit Nu! • Guns, Gore & Cannoli 2 van Crazy Monkey Studios nu uit op Steam

  Vlaamse developer Crazy Monkey Studios heeft Guns, Gore & Cannoli 2, het vervolg op action platformer Guns, Gore & Cannoli, uitgebracht op Steam.

  Het verhaal speelt zich af vijftien jaar na het einde van het eerste deel. We zitten midden in de Tweede Wereldoorlog en terwijl de geallieerden strijden aan de Europese stranden is het voor de criminelen business as usual. De Thugtown Massacre zou slechts een vage herinnering moeten zijn, maar wanneer wat losse eindjes uit het verleden ineens weer actueel worden moet Vinnie Cannoli aan de bak.

  Online multiplayer

  Gebruikmakend van de verbeterde mobiliteit van Vinnie, een nieuw wapen wheel en full 360° aiming, knallen spelers criminelen, zombies, monsters, Nazis en alle andere naarlingen die op hun weg komen aan gort. Dat kan in single player storymode, in local multiplayer coop, maar ook in de nieuwe online coop multiplayer voor vier spelers.

  Steam nu, console binnenkort

  Guns, Gore & Cannoli 2 is te downloaden op Steam voor €12,99. De release op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One volgt ergens in de komende maanden.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img