More

  Met overname Blue Mammoth heeft Ubisoft nu ook studio in Amsterdam

  Eind vorig jaar meldden we al in de Weekafsluiting dat Blue Mammoth Games, de developers van Brawlhalla, in januari een studio in Amsterdam zouden openen. Vrijdag maakte de developer bekend dat ze zijn overgenomen door Ubisoft.

  Groei

  Mede-oprichter Matt Woomer zegt in de verklaring dat ze een partner zochten om hun succesvolle brawler naar het volgende niveau te tillen. Blue Mammoth blijft verantwoordelijk voor de game, maar met de steun van Ubisoft hebben ze meer resources en stabiliteit om de game te verbeteren en nieuwe features toe te voegen. De studio blijft groeien, maar in hetzelfde rustige tempo als ze tot dusverre hebben gedaan.

  Free to play forever

  Om de spelers gerust te stellen benadrukt Woomer dat Brawhalla altijd free to play zal blijven en nooit pay to win zal worden. Ubisoft deelt die gedachte, en dat noemt Woomer als een van de redenen waarom ze akkoord zijn gegaan met deze samenwerking.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img