More

  Video • From Autobiography To Horror, From Solo To Team: A Transition With No Friction

  Veel mensen hebben bij aanvang van hun gamestudie een bepaald beeld van hun toekomst in de game-industrie voor ogen. Maar het kan zomaar zijn dat de realiteit niet overeenkomt met de dromen of de loopbaan die ze voor ogen hadden.

  Van solo-developer naar een team

  Alex Camilleri is een Italiaanse game designer die in Nederland studeerde en momenteel in Malmö woont. In zijn Control Conference talk keek Camilleri terug op de overstap van een solo-developer die persoonlijke games als Memoir En Code: Reissue maakt, naar onderdeel zijn van Frictional Games waar hij nu werkt al gameplay designer en programmeur.

  Aan de hand naar zijn eigen verhaal laat hij zien hoe ruimdenkend en multidisciplinair zijn kan helpen bij het vinden van een eigen plek binnen de game-industrie.

  De video van Alex’s talk is hier terug te kijken via YouTube

  Meer video’s en foto’s

  De komende periode plaatsen we meer video’s op ons YouTube-kanaal. Wil je een melding krijgen wanneer we nieuwe content beschikbaar maken, vergeet je dan niet te abonneren. Wil je de foto’s bekijken dan kan dat in het Control Conference 2017 album op Flickr.

  Beeld: Arno Landsbergen/Laurens de Smet

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img