More

  Video • Aïda de Ridder: Bringing life 2D

  Aïda de Ridder is een 2D artist met een voorliefde voor animatie en illustratie. Ze is mede-oprichter van en Art Director bij indie studio Wispfire, waar ze verantwoordelijk is voor een herkenbare visuele stijl die doorschemert in alle projecten.

  Live2D

  Voor de eerste game van Wispfire, Herald: An Interactive Period Drama, gebruikte De Ridder voor character animation de Japanse software Live2D Cubism. In haar sessie tijdens Control Conference vertelde ze over de software en de technieken die zijn gebruikt om de 2D portretten in Herald te animeren, en hoe je als 2D artist meer kan dan het maken van statische art.

  De video van Aida’s talk is hier terug te kijken via YouTube

  Meer video’s en foto’s

  De komende periode plaatsen we meer video’s op ons YouTube-kanaal. Wil je een melding krijgen wanneer we nieuwe content beschikbaar maken, vergeet je dan niet te abonneren. Wil je de foto’s bekijken dan kan dat in het Control Conference 2017 album op Flickr.

  Beeld: Arno Landsbergen/Laurens de Smet

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img