More

  Uit Nu! • Sticky Studios maakt Tomb Raider game voor de film van de game

  Volgende maand komt de nieuwe Tomb Raider film uit die is gebaseerd op het verhaal van de Tomb Raider game uit 2013.

  In de film zien we een jonge Lara Croft die in Londen een poging doet tot studeren en als fietskoerier haar brood verdient. Het is inmiddels zeven jaar geleden dat haar vader is overleden, maar zijn dood laat Lara niet los. Ze negeert haar vaders uitdrukkelijke wens om dingen te laten rusten en wil het mystery rondom zijn overlijden te ontrafelen. Hiervoor reist ze af naar zijn laatst bekende locatie: een beroemde tombe op een mysterieus eiland ergens in de buurt van Japan.

  Cinematic VR experience

  Warner Bros heeft al eerder voor promotie van hun blockbusters de hulp ingeroepen van Sticky Studios. En wat is een passend promotiemiddel voor een film gebaseerd op een game? Juist, een andere game. Daarom klopte de Hollywood studio wederom aan bij de Utrechtse developer, die vervolgens Tomb Raider VR: Lara’s Escape maakte.

  In deze interactieve cinematic VR experience kruipt de speler in de huid van Lara Croft die aan een de Trinity soldaten probeert te ontsnappen door af te dalen in een oude tombe. Met haar zaklamp in de hand onderzoekt ze de gevaarlijke grot. Haar bijl en pijl en boog helpen haar ontsnappen aan haar achtervolgers.

  Tomb Raider VR: Lara’s Escape voor Gear VR is gratis te downloaden via de Oculus website.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img