More

  Unite Europe verhuist naar Berlijn

  Unity heeft de data an locaties voor de Unite events in 2018 bekendgemaakt en Amsterdam staat helaas niet op de lijst.

  In 2012 streek Unite voor het eerst in Amsterdam neer, toen als het enige Unite event van het jaar. In 2013 koos Unity voor Malmö en in 2014 waren er helemaal geen Unite evenementen in Europe. In 2015 keerde Unity terug in Amsterdam voor Unite Europe en onze hoofdstad was ook in 2016 en 2017 de Unite Europe locatie.

  Dit jaar verhuist Unite Europe echter naar Berlijn. Van 19 tot en met 21 juni kan je in Station-Berlin terecht voor de Unite Training Day, talks, een expo en ongetwijfeld verschillende networking events.

  Op zoek naar sprekers

  Unity zoekt nog sprekers voor Unite Berlin. Ze zijn onder andere geïnteresseerd in postmortems, real-time demos, en developers die in een talk hun kennis op specifieke onderwerpen delen of die vertellen hoe ze bepaalde problemen hebben opgelost. Als spreker krijg je een gratis pas, maar reis en verblijf zijn voor eigen rekening. Voor meer informatie en het indienen van je talk kan je hier klikken.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img