More

  Uit Nu! • Global Game Jam game ‘Marooners’ nu ook uit op console

  Vaak blijven game jam prototypes precies dat, prototypes. Soms groeit een 48-uurs idee echter uit tot een volledige game. Zo ook Marooners van M2H.

  Paradox in Paradise

  Het eerste prototype van de game werd ontwikkeld tijdens de Global Game Jam 2015. Wat toen nog Paradox in Paradise heette werd onder de naam Marooners verder ontwikkeld. In maart 2016 kwam de game uit in early access en vier maanden later volgde de officiële Steam release. Nu is de game ook uit ook uit op PlayStation 4 en Xbox One.

  Chaos

  Marooners is een mix van korte mini-games waar twee tot zes spelers via local of online multiplayer schatten voor elkaars neus weg proberen te kapen. Dat lijkt simpel genoeg, maar er is een twist: tijdens het spelen rol je van de ene in de andere mini-game. En dat resulteert in complete chaos.

  De game is voor €9,99 te downloaden in de PlayStation Store en via Xbox Live. Ter ere van de console release is de Steam-versie tijdelijk te koop met 50 procent korting.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img