More

  Video • Publishers talk budget, assessing games, marketing and answer tons of questions from developers

  In de overvolle stores je game op laten vallen wordt steeds moeilijker. Veel developers kijken daarom naar een samenwerking met een publisher, maar hoe kom je daar binnen en wat kan een publisher voor je doen?

  Kruip in het hoofd van een publisher

  Tijdens het Publisher Panel op Control Conference, gaven Callum Underwood van Raw Fury, Paul Hanraets van Good Shepherd Entertainment en Hans van Brakel van Soedesco meer inzicht in hoe publishers denken en werken. Ze vertelden hoe ze games beoordelen en selecteren, welke budgetten haalbaar zijn, en wat een publisher kan doen voor een game. Daarnaast gaven ze antwoord op vele vragen van de developers in het publiek.

  Klik hier voor de video van het Control Conference Publisher Panel.

  Het panel stond onder leiding van Eric Bartelson, de voormalig hoofdredacteur van Control, die in het verleden ook werkte als gamescout voor een grote Nederlandse publisher.

  Meer video’s en foto’s

  De komende periode plaatsen we meer video’s op ons YouTube-kanaal. Wil je een melding krijgen wanneer we nieuwe content beschikbaar maken, vergeet je dan niet te abonneren. Wil je vast de mooie foto’s bekijken dan kan dat in het Control Conference 2017 album op Flickr.

  Beeld: Arno Landsbergen/Laurens de Smet

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img