More

  Update • PUBG Amsterdam opent volgende maand en Greene neemt de leiding

  Afgelopen vrijdag gaven we nog een update over een nieuw PUBG kantoor in Amsterdam. Uit de informatie die we bijeenzochten bleek dat aanwijzingen voor een PUBG kantoor in Amsterdam steeds concreter werden.

  Onze vermoedens zijn bevestigd in een interview dat Gamesindustry.biz had met CEO Chang Han Kim. De vestiging in Amsterdam opent in februari en het wordt het vierde PUBG Corp satellietkantoor. for PUBG Corp.

  Brendan Greene komt naar Amsterdam

  Kim legt uit dat veel mensen in het core PUBG team, waaronder creative director Brendan Greene zelf , uit Europe komen en dat de kans groot is dat deze mensen naar Amsterdam komen om leiding te geven aan het nieuwe team.

  In eerste instantie wil PUBG vijftig mensen aannemen, waarvan de helft developers. De andere helft van het team zal bestaan uit business development en marketingmensen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img