More

  Video • Attract and Retain Players by Improving Delivery

  Eindeloos wachten op een day one patch download, of langer dan je lief is kijken naar een loading screen. Geen enkele speler wordt daar blij van. Gebeurt het te vaak, dan haakt een flink spelers ook gewoon af, zegt Mike Elissen, senior solutions engineer bij Akamai Technologies.

  Akamai is aanbieder van Content Delivery Network (CDN) en Cloud Security services. De naam zal je misschien niet direct iets zeggen, maar waarschijnlijk heb je ongemerkt wel eens met ze te maken gehad. Hun services worden niet alleen gebruikt door gamebedrijven, maar ook door banken, airlines, hotelketens en bedrijven als Airbnb en Mailchimp.

  Bottlenecks oplossen

  In zijn Control Conference talk vertelt Elissen waarom en hoe stabiele en snelle verbindingen gevolgen hebben voor retentie. Ook laat hij zien hij hoe dingen achter de schermen werken, waar de bottlenecks zitten, en hoe Akamai die op kan lossen.

  Zijn talk hier nu hier terug te kijken.

  Meer video’s en foto’s

  De komende periode plaatsen we meer video’s op ons YouTube-kanaal. Wil je een melding krijgen wanneer we nieuwe content beschikbaar maken, vergeet je dan niet te abonneren. Wil je vast de mooie foto’s bekijken dan kan dat in het Control Conference 2017 album op Flickr.

  Beeld: Arno Landsbergen/Laurens de Smet

  Deze talk is powered by Akamai Technologies.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img