More

  Update • PUBG zoekt nu ook marketing personeel in Amsterdam

  In december schreven we al over een drietal PUBG Corporation vacatures met als standplaats Amsterdam. Het bedrijf was toen via LinkedIn op zoek naar een UE4 Programmer, een Gameplay Animator, en een Senior Character Animator.

  Marketingfuncties

  Deze postings zijn inmiddels verlopen, maar vorige week werden alle drie de functies nogmaals geplaatst. Daarnaast zoekt PUBG nu ook ook een Community Manager en een Streamer Partnership Manager voor de vestiging in Amsterdam.

  Adres in Amsterdam

  Het bij de Kamer van Koophandel ingeschreven PUBG Amsterdam had in december nog een adres in Santa Monica. Nu vermeldt de registratie als adres Prins Bernhardplein 200 in Amsterdam. Dat zal niet de plek zijn waar ze zich uiteindelijk vestigen, want het is het adres van een van de kantoren van Intertrust; een bedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in het opzetten van nieuwe (dochter)ondernemingen van buitenlandse bedrijven.

  Kamer van Koophandel registratie

  Het KvK uittreksel van het bedrijf leert dat PUBG Amsterdam BV op 22 november van het vorig jaar is opgericht. De voornaamste activiteiten van de onderneming zijn “Het ontwikkelen van software, waaronder begrepen videospellen, het op de markt brengen en distribueren van deze software en andere software, en het bieden van klantenondersteuning.”

  Volgens de registratie zijn er vijf personen werkzaam. Enig aandeelhouder is PUBG Santa Monica, Inc., dat tevens directeur is, samen met het voornoemde Intertrust.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img