More

  Video • Making the Perfect Pitch

  Ben Andac werkt al heel wat jaren in de game-industrie, eerst als developer bij SEGA en Sony Worldwide Studios, later in het Strategic Content team van Sony. Daar was hij business development lead en producer van titels als No Man’s Sky en Hellblade. Momenteel werkt Andac als onafhankelijke business & product development consultant voor publisher Good Shepherd, waar hij verantwoordelijk is voor de portfolio strategie.

  De perfecte pitch

  Andac heeft ervaring aan zowel de development als de publishing kant en heeft heel wat pitches voorbij zien komen. Daarom weet hij wat een goede en wat een minder goede pitch maakt. Tijdens Control Conference vertelde Andac hoe je te werk kunt gaan bij het samenstellen van de perfecte pitch. De video van die talk is nu hier te bekijken.

  Meer video’s en foto’s

  De komende periode plaatsen we meer video’s op ons YouTube-kanaal. Wil je een melding krijgen wanneer we nieuwe content beschikbaar maken, vergeet je dan niet te abonneren. Wil je vast de mooie foto’s bekijken dan kan dat in het Control Conference 2017 album op Flickr.

  Beeld: Arno Landsbergen/Laurens de Smet

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img