More

  Ludicious • Daniel Dociu wil verandering in een tijd waarin budgetten culturele context bepalen

  Van 18 tot en met 21 januari kan je in Zürich terecht voor Ludicious, een networking evenement voor game developers bestaande uit een expo, een congres, workshops, competities en netwerkevents.

  Daniel Dociu

  Een van de sprekers is Daniel Dociu een bekroonde sci-fi en fantasy artist. Dociu is geboren in Roemenië waar hij kunst, architectuur en industrieel ontwerp studeerde. In 1990 verhuisde Dociu naar de Verenigde Staten. Na een korte carriere als speelgoedontwerper maakte hij de overstap naar de game-industrie. Hij werkte onder andere voor Square, Zipper Interactive en Electronic Arts. Eerder in 2017 verruilde Dociu na 14 jaar zijn baan bij ArenaNet voor de positie van Director of Art bij Amazon Game Studios.

  In zijn talk op Ludicious wil Dociu het gesprek met het publiek aangaan over verandering. Hij wil het hebben over het initiëren en instandhouden van een beweging die rauw, ongefilterd en onafhankelijk denken promoot in een tijd waarin culturele context wordt bepaald door grote budgetten en over-ontwikkelde entertainment producties.

  Andere sprekers

  Andere sprekers zijn Alden Kroll (designer bij Valve), Kate Edwards (CEO Geogrify en voormalig Executive Director van de IGDA), Lauren Cason (Senior Artist at ustwo games en een van de sprekers op Control Conference vorige maand), Ste Curran (OneLifeLeft/Marioke) en Patryk Grzeszczuk (Marketing Director bij 11 bit studios)

  Het volledige programma wordt voor het einde van het jaar bekend gemaakt.

  Korting voor Control-lezers

  Control-lezers krijgen 15 procent korting op alle Ludiciouskaarten. Gebruik hiervoor de kortingscode CTRLgoesLudicious in de online ticketshop. Koop je je kaart voor 25 december, dan pak je nog de early bird korting mee.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img