More

  Video • Building An Unreal Engine Cinematic Live And From Scratch

  Sjoerd de Jong is evangelist voor Epic Games, maar voor hij die functie aannam maakte hij games bij diverse studios.  In 2009 startte De Jong zijn eigen indie studio, Teotl Studios, waarmee hij vorig jaar de succesvolle titel The Solus Project lanceerde.

  Robotgevecht

  De Jong werkt al 18 jaar met de Unreal Engine en is door zijn brede ervaring expert op een groot aantal onderwerpen. Tijdens zijn Control Conference sessie creëerde hij met behulp van de Unreal Engine tool Sequencer, live en ‘from scratch’, een cinematic experience waarin twee Robo Recall robots elkaar te lijf gaan. De opname van de talk is nu hier terug te kijken.

  Meer video’s en foto’s

  De komende periode plaatsen we meer video’s op ons YouTube-kanaal. Wil je een melding krijgen wanneer we nieuwe content beschikbaar maken, vergeet je dan niet te abonneren. Wil je vast de mooie foto’s bekijken dan kan dat in het Control Conference 2017 album op Flickr.

  Beeld: Arno Landsbergen/Laurens de Smet

  Deze talk is powered by Unreal Engine.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img