More

  Video • Creating Living Images – Premium Cards of ‘GWENT: The Witcher Card Game’

  Katarzyna Redesiuk, art director bij CD Projekt Red, deed dit jaar de openingskeynote voor Control Conference. Daarom vonden we het een mooie video om de Control Conference 2017 playlist te openen op ons YouTube-kanaal.

  Walkthrough

  In haar talk vertelt Redesiuk over de uitdagingen die artists tegenkomen bij het maken van kaarten voor GWENT. Aan de hand van een stap voor stap walkthrough laat ze zien hoe het proces verloopt, van 2D art, naar 3D, animation, VFX, tot sound aan toe. Daarnaast deelt ze tips voor het maken van game art, en voor het runnen van een multidisciplinair team.

  Klik hier om de video te bekijken.

  Meer video’s en foto’s

  De komende periode plaatsen we meer video’s op ons YouTube-kanaal. Wil je een melding krijgen wanneer we nieuwe content beschikbaar maken, vergeet je dan niet te abonneren. Wil je vast de mooie foto’s bekijken dan kan dat in het Control Conference 2017 album op Flickr.

  Beeld: Arno Landsbergen/Laurens de Smet

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img