More

  Uit Nu! • In ‘Beat Street’ sla je criminelen met één vinger in elkaar

  De mensen van Lucky Kat Studios waren in hun jeugd fan van beat ‘em ups als Double Dragon, Final Fight en Turtles in TimeSinds de oprichting van hun eigen studio wilden ze al een dergelijke game voor mobiel maken, maar dan wel een die met slechts met één vinger te besturen is. Ze maakten verschillende prototypes om uit te vinden wat het beste zou werken.

  Jeugdliefde

  Het uiteindelijke resultaat is Beat Streeteen mobiele game die ze zelf omschrijven als een liefdesverklaring aan het beat ‘em up genre uit de jaren ’90.

  De hoofdrol in de game is weggelegd voor Lee. Hij moet de straten van Toko City zien te ontdoen van alle criminele bendes. In het begin beschik je slechts over een aantal simpele moves, maar hoe meer boeven je in elkaar slaat, hoe meer technieken je leert, en met een gevulde combometer krijg je ook nog eens speciale skills.

  Met de coins en items die je in de levels verzamelt kan je Lee upgraden. Ook kan je statues vrijspelen die hem sterker maken, of die de duur van gebruikte power ups verlengen. Alles om hem bij te staan in zijn strijd tegen nare straatbendes.

  Gratis game, betaalde OST

  Beat Street is gratis te downloaden in de Apple App Store en op Google Play. De OST is van Maxo is op Bandcamp te downloaden voor $5 of meer.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img