More

  Uit Nu! • Two Tribes komt belofte na en brengt RIVE uit op Switch

  In juni 2015 beloofde Two Tribes alle mensen die de Nindies@Home demo van RIVE op WiiU hadden gedownload dat ze 15 procent korting zouden krijgen als de game uitkwam. De lancering van RIVE stond toen nog gepland voor november 2015.

  Geen 60fps, geen release

  In juli 2016 vertelde Two Tribes in een interview met Nintendolife dat RIVE wel op alle andere aangekondigde platforms uit zou komen, maar niet op de WiiU. Ze wilden de game niet uitbrengen om een platform waarvan het einde in zicht was, maar nog belangrijker, ze vertikten het om RIVE uit te brengen als de game geen 60fps draaide. Dat wilde op de WiiU niet lukken, dus besloten ze de game te ontwikkelen voor de Switch.

  Beter laat dan nooit

  Het geduld van Nintendo fans is beloond, want Two Tribes komt hun belofte na. RIVE: Ultimate Edition is uit op de Switch, haalt de 60 fps, heeft een nieuwe coop mode voor twee spelers, en extra woordgrapjes in de Nederlandse vertaling. Wie er nou recht hadden op de 15 procent korting is niet meer te achterhalen, daarom betaalt iedereen die de game vóór 1 december downloadt in de eShop maar €12,74, in plaats van €14,99.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img