More

  Control Conference • Laura Voss en Joe Park over de harde realiteit van het opzetten van een eigen studio

  Scroll down for English

  Laura Voss heeft een achtergrond in theater, psychologie en game design. Joe Park is programmeur. Twee jaar geleden richtten ze samen Harmonious Games op, waar Voss creative director is en Park de rol van business & production lead op zich heeft genomen.

  Harde realiteit

  Op Control Conference, geven Voss en Park een open en in depth talk over de harde realiteit van het opzetten van je eigen indie studio; met vrienden, maar zonder geld. Ze kijken terug op de eerste twee jaar van Harmonious Games, alle fouten die ze hebben gemaakt, en de vele lessen die ze daar uit hebben geleerd. Ze gaan met name in op het creëren van een bedrijfscultuur en structuur, budgeteren zonder geld, vinden van funding en het afscheid nemen van een van hun oprichters.

  Kaarten

  Kaarten voor Control Conference zijn te koop via de website. Naast full conference passen is er een studentenkaart met een gereduceerd tarief van €55.

   


  English

  Laura Voss has a background in theatre, psychology and game design. Joe Park is a programmer by training. Two years ago, they founded Harmonious Games, where Voss is the creative director and Park fulfils the role of business & production lead.

  Hard truths

  At Control Conference, Voss and Park will give an honest and in depth talk about the hard truths of starting an indie studio with friends and no money. They’ll look back on the first two years of Harmonious Games’ life, all of the mistakes they made, and the many lessons they learned from making them. In particular, cultivating company culture and structure, budgeting with no money, finding funding and parting ways with a founder.

  Tickets

  You can buy your Control Conference tickets via the website. Besides the regular conference pass, there is also a student pass available at a special rate of €55.

  This talk is powered by Vlambeer.

   

  vlambeer

  Top image: screenshot of Putty Pals, the game that Harmonious released earlier this year.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img