More

  Control Conference • Leer van Mike Elissen hoe Akamai kan helpen bij het aantrekken en vasthouden van spelers

  Scroll down for English

  Mike Elissen is een ICT Consultant met een sterke voorkeur voor alles wat met het internet heeft te maken, in het bijzonder het optimaliseren van performance een security voor websites, webapplicaties en digitale media. Momenteel werkt hij als senior solutions engineer bij Akamai Technologies, een aanbieder van Content Delivery Network (CDN) en Cloud Security services, waarmee ze het internet snel, betrouwbaar en veilig maken voor hun klanten.

  Invloed op retentie

  Elissen is verantwoordelijk voor technische pre-sale activiteiten voor klanten in onder andere de game-industrie. In zijn Control Conference talk, bespreekt hij hoe laadtijden en downloads invloed hebben op speler-retentie en hoe Akamai kan helpen in het optimaliseren hiervan.

  Kaarten

  Kaarten voor Control Conference zijn te koop via de website. Naast full conference passen is er een studentenkaart met een gereduceerd tarief van €55.

  Deze talk is powered by Akamai Technologies.

   


  English

  Mike Elissen is an IT Consultant with a strong preference for any touchpoints with Internet, specifically in areas like optimizing performance and security for websites, web applications and digital media. Currently he works as senior solutions engineer at Akamai Technologies, a provider of Content Delivery Network (CDN) and Cloud Security services, making the Internet fast, reliable and secure for its customers.

  Impact on retention

  Elissen is responsible for managing Technical Pre-Sales activities for customers in, among others, the games industry. In his Control Conference talk, he will discuss how load times and downloads are impacting player retention and how Akamai can assist in optimizing the delivery.

  Tickets

  You can buy your Control Conference tickets via the website. Besides the regular conference pass, there is also a student pass available at a special rate of €55.

  This talk is powered by Akamai Technologies.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img