More

  Control Conference • Ben Andac geeft tips voor de perfecte pitch

  Scroll down for English

  Ben Andac werkt al heel wat jaren in de game-industrie, eerst als developer bij SEGA en Sony Worldwide Studios, later in het Strategic Content team van Sony. Daar was hij business development lead en producer van titels als No Man’s Sky en Hellblade. Momenteel werkt Andac als onafhankelijke business & product development consultant voor publisher Good Shepherd, waar hij verantwoordelijk is voor de portfolio strategie.

  De perfecte pitch

  Andac heeft ervaring aan zowel de development als de publishing kant en heeft heel wat pitches voorbij zien komen. Daarom weet hij wat een goede en wat een minder goede pitch maakt.

  In zijn Control Conference talk laat Andac zien hoe je het beste te werk kunt gaan bij het samenstellen van je pitch. Het publiek leert wat een publisher en investeerders van een pitch verwachten, en hoe je je kansen vergroot om funding voor je project en je studio binnen te halen.

  Kaarten

  Kaarten voor Control Conference zijn te koop via de website. Naast full conference passen is er een studentenkaart met een gereduceerd tarief van €55.

   


  English

  Ben Andac has worked in the video games industry for 15 years as a developer at studios including SEGA and Sony Worldwide Studios before joining Sony’s Strategic Content team as the business development lead and producer on titles such as No Man’s Sky and Hellblade. Currently, Andac is an independent business & product development consultant who works with Good Shepherd Entertainment, overseeing their portfolio strategy.

  Pitch Perfect

  Andac has experience on both the developer and publisher side and he has been on the receiving end of many pitches. So he knows what makes a good pitch, and what not.

  In his Control Conference talk Andac will explore and outline how best to approach a pitch; you will discover what publishers and investors expect from your pitch, and how to increase your chances of success in securing funds for your project and studio.

  Tickets

  You can buy your Control Conference tickets via the website. Besides the regular conference pass, there is also a student pass available at a special rate of €55.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img