More

  Uit Nu! • Monopoly voor Switch is in Nederland gemaakt

  In april van dit jaar kondigden Ubisoft en Nintendo aan dat bordspel Monopoly uit zou komen voor de Switch. Het spel is gemaakt door Engine Software, een studio uit Doetinchem die al jaren games ontwikkeld voor, en port naar Nintendo hardware.

  3D spelborden

  De basis voor Monopoly voor Switch de PlayStation 4 versie die gemaakt is door de Franse studio Asobo. Het is echter geen rechtstreekse port, want Engine heeft content aan de game toegevoegd, zoals nieuwe gameplay regels. Naast het klassieke 3D bord heeft de Switch-versie een ‘living board met een attractiepark-thema en een met een griezel-thema.

  Korte potjes

  De game heeft een local en een online multiplayer mode, beide voor maximaal zes spelers. En voor de mensen die een potje Monopoly te lang vinden duren is er een extra snelle modus.

  Monopoly voor Switch is voor €39,99 verkrijgbaar in winkels, of voor hetzelfde bedrag te downloaden in de Nintendo eShop.

  Gameplaybeelden van het YouTube kanaal van Daan Koopman aka Nintendaan.

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img